Popular Posts

Saturday, November 29, 2014

Trip kelong geng En Helmi!

Geng en helmi minta saya improvised gambar trip kelong diaorang pada 12 sept lalu,sbb shot yg saya published tak menampakkan ke henseman dan hasil yg diaorang bwk naik.hi..hi.




Trip Pangkor 21 Nov 2014

Walaupun ramai ahli yg jd kain buruk lebih awal,tapi time posing sume dah segar bugar. Terima kasih atas kiriman mereka







Hasil kelong bulan Nov 2014

Terima kasih atas kiriman en firdaus.




Tuesday, November 11, 2014

Trip kelong 8 November 2014

Dah lama betol kami tak update ruangan ni.Banyak keterbatasan yang berlaku kebelakangan ini. Bukannya sampai takde hasil pulak dari kelong kami..cuma tak sempat,internet slow,anak demam,jemput anak balik asrama dan segala macam lagi.
Walau apa pun terima kasih buat geng en Fariz yang sudi meng wassap gambo hasil tangkapan mereka. Ini merupakan repeat trip mereka dan sebelum ini pun mereka turut menaikkan beberapa spesis mega..cuma saya je yg tak update atas alasan alasan di atas.

Alhamdulillah sekarang pulak baru pandai pakai smartphone dan cara nak ambik gambo dari wassap hantar masuk blog..mhua ha..ha.. so lepas ni lebih mudah le kalau nak update blog insyaallah.
Apa pun terima kasih untuk group ni diatas sokongan mereka terhadap kami. Jangan serik noo.. mai lah lagi

Friday, September 19, 2014

Trip Kelong 12 September 2014

 
Beginilah serba sedikit hasil yang dibawa pulang oleh Geng En Helmi dari KL.

Sunday, September 7, 2014

Trip Muara 7 September 2014

 
Walaupun group En Afik terpaksa berpuashati dengan bilis tapi ada juga seekor buat penyejuk mata dan jiwa..Pun begitu hasil tetap meriah.

Mungkin bleh try test lagi kot lain kali..

Trip Kelong 6 September 2014

Kedua-dua kelong memberi hasil yang agak memberangsangkan kali ini. Alhamdulillah.
 
Geng En Fauzi bersama hasil mereka. Terpaksa mengundur diri awal kerana salah seorang ahli terkena serangan gastrik yang agak serius..banyak sangat makan angin atas kelong hi..hi





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geng En Azimin(kalau tak silap dengor namanya) kalau silap harap maafkan kami. Tapi beginilah hasil mereka. Kami mohon maaf sebab tak perasan kamera punya mod salah set so gambar jadi biru.