Popular Posts

Sunday, June 22, 2014

Salam Ramadhan Buat Semua Kaki Pancing

Dah lama kami tak update blog ini. Sejak kehadiran Elnino, sedikit sebanyak hasil tangkapan turut terjejas bukan pada kaki pancing saja malah nelayan setempat turut terasa bahangnya. Namun life goes on. Untuk tahun ini Batu Undan Melabuh Tirai lebih awal dari kebiasaan. Seminggu awal sebelum kehadiran Ramadhan. Banyak perkara yang perlu di revise. Pertama costing untuk membaik pulih pelantar yang rosak teruk,tukun tukun baru perlu di tambah bagi memeriahkan kembali suasana dan beberapa perkara lain.
Apa pun kami akan kembali beroperasi seawal Raya ke-3 insyaallah. Buat kaki pancing semua, kami mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak. Doa kami semoga kita semua dilimpahi Rahmah dan Barakah dari Allah selalu Amin. Terima Kasih yang tidak terhingga dari kami di atas sokongan anda semua selama ini.

Wednesday, May 7, 2014

26 April 2014

Terima kasih buat group En Hazrul Anuar yang menggunakan perkhidmatan bot kami dan terima kasih juga di atas email hasil tangkapan mereka.






Nota: Tekong Achok

Wednesday, April 30, 2014

26 April 2014

Geng En Amri menghantar email mereka kepada kami.Terima kasih di atas sokongan anda



Monday, April 14, 2014

Geng Kucham 12 April 2014

Beginilah hasil yang telah dikirimkan kepada kami
Kurau tu beb..

Beginilah hasil tangkapan geng Kucham yang di emailkan kepada saya

Kronik betul pelantar kelong nih..tengah mencari masa dan budget yang sesuai untuk diupgrade sikit..hu..hu..hu harap bersabar ya

Terima kasih ikhlas dari Batu Undan's Team di atas sokongan anda

Sunday, April 13, 2014

12hb April 2014

Geng en Ruzaimi mencuba nasib di kelong kami. Ada yang putus dek sentakkan sang pari tapi seekor ni berjaya jugek didaratkan tanpa gancu..hebat...hebat

Tekong Pian pulak yang over nak bergambor


Layan sumpit pun jadilah bagi mengisi masa lapang mhua..ha..ha Ops lupelak ada sekor sembilang cacat BKU(Binatang Kurang Upaya)

Tengah busy mengkatam-katam pari buat kengkawan yang nak balik jauh..bior sume merasa asam pedas ari nih.

Nota: Dengor kabo team yang satu lagi menjadi jugak hasil mereka. ada kurau dan spesis lain. Apapun kami tengah menunggu team Kucham mengemail kan hasil tangkapan mereka kepada kami untuk di uploadkan di blog ini.




Friday, April 11, 2014

9 April 2014

Geng duo En Fuad..kate ade senangin dll spesis mane gambonya. takkan antor gambo pari je hi..hi..

Nota:jangan-jangan yang lain bersaiz mikro tak.. apa-apa pun terima kasih di atas email dari mereka hasil dari kelong batu undan