Popular Posts

Monday, April 14, 2014

Geng Kucham 12 April 2014

Beginilah hasil yang telah dikirimkan kepada kami
Kurau tu beb..

Beginilah hasil tangkapan geng Kucham yang di emailkan kepada saya

Kronik betul pelantar kelong nih..tengah mencari masa dan budget yang sesuai untuk diupgrade sikit..hu..hu..hu harap bersabar ya

Terima kasih ikhlas dari Batu Undan's Team di atas sokongan anda

Sunday, April 13, 2014

12hb April 2014

Geng en Ruzaimi mencuba nasib di kelong kami. Ada yang putus dek sentakkan sang pari tapi seekor ni berjaya jugek didaratkan tanpa gancu..hebat...hebat

Tekong Pian pulak yang over nak bergambor


Layan sumpit pun jadilah bagi mengisi masa lapang mhua..ha..ha Ops lupelak ada sekor sembilang cacat BKU(Binatang Kurang Upaya)

Tengah busy mengkatam-katam pari buat kengkawan yang nak balik jauh..bior sume merasa asam pedas ari nih.

Nota: Dengor kabo team yang satu lagi menjadi jugak hasil mereka. ada kurau dan spesis lain. Apapun kami tengah menunggu team Kucham mengemail kan hasil tangkapan mereka kepada kami untuk di uploadkan di blog ini.




Friday, April 11, 2014

9 April 2014

Geng duo En Fuad..kate ade senangin dll spesis mane gambonya. takkan antor gambo pari je hi..hi..

Nota:jangan-jangan yang lain bersaiz mikro tak.. apa-apa pun terima kasih di atas email dari mereka hasil dari kelong batu undan

Trip Muara 29 Mac 2014

Geng En Syafik layan bot trip main muara.






Nota: Pakej Muara kami RM350 untuk 12 jam. Berbaloi tu..


Saturday, March 29, 2014

28 Mac 2014

Geng En Shah, Man &Mubin..walaupun tergesa2 untuk balik awal sebab ada kenduri yang perlu dihadiri tapi sempat juga membawa balik buah tangan dari sini.. terima kasih di atas email hasil tangkapan mereka kepada kami.

Thursday, March 27, 2014

27 Mac 2014 Milik Banjarian Angler

Tahniah buat team dari Sg Besar ini. di kala team lain pulang dengan keadaan hampa, team Banjarian Angler tetap bersabar dengan percaturan sang ikan. Alhamdulillah..ada juga buah tangan berkat kesabaran mereka.

Nota:-stok tuk seminggu tuh tige rase..

19 Mac 2014

Repeat trip dari pasangan En Azrie..terima kasih di atas email mereka
Menu terbaikk atas kelong