Popular Posts

Tuesday, November 11, 2014

Trip kelong 8 November 2014

Dah lama betol kami tak update ruangan ni.Banyak keterbatasan yang berlaku kebelakangan ini. Bukannya sampai takde hasil pulak dari kelong kami..cuma tak sempat,internet slow,anak demam,jemput anak balik asrama dan segala macam lagi.
Walau apa pun terima kasih buat geng en Fariz yang sudi meng wassap gambo hasil tangkapan mereka. Ini merupakan repeat trip mereka dan sebelum ini pun mereka turut menaikkan beberapa spesis mega..cuma saya je yg tak update atas alasan alasan di atas.

Alhamdulillah sekarang pulak baru pandai pakai smartphone dan cara nak ambik gambo dari wassap hantar masuk blog..mhua ha..ha.. so lepas ni lebih mudah le kalau nak update blog insyaallah.
Apa pun terima kasih untuk group ni diatas sokongan mereka terhadap kami. Jangan serik noo.. mai lah lagi

Friday, September 19, 2014

Trip Kelong 12 September 2014

 
Beginilah serba sedikit hasil yang dibawa pulang oleh Geng En Helmi dari KL.

Sunday, September 7, 2014

Trip Muara 7 September 2014

 
Walaupun group En Afik terpaksa berpuashati dengan bilis tapi ada juga seekor buat penyejuk mata dan jiwa..Pun begitu hasil tetap meriah.

Mungkin bleh try test lagi kot lain kali..

Trip Kelong 6 September 2014

Kedua-dua kelong memberi hasil yang agak memberangsangkan kali ini. Alhamdulillah.
 
Geng En Fauzi bersama hasil mereka. Terpaksa mengundur diri awal kerana salah seorang ahli terkena serangan gastrik yang agak serius..banyak sangat makan angin atas kelong hi..hi





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geng En Azimin(kalau tak silap dengor namanya) kalau silap harap maafkan kami. Tapi beginilah hasil mereka. Kami mohon maaf sebab tak perasan kamera punya mod salah set so gambar jadi biru.



 



Monday, September 1, 2014

Trip 31 August 2014

 
 
Geng En Jasni terpaksa akur hanya setakat ini rezeki Allah untuk mereka.
 
  semoga kita sentiasa menjadi hambaNya yang bersyukur.
 
 
 
 
MAKLUMAN:
KELONG 2 KAMI TELAH 95% SIAP DAN SUDAH MULA BEROPERASI

Sunday, August 31, 2014

Trip kelong 30 August 2014

 
Tarikh Hari Kemerdekaan Negara kita dikenang dalam pelbagai cara yang indah.Bagi Geng En Yap dari KL ni,..semoga hasil tangkapan mereka bersempena hari kemerdekaan yang ke -57 dapat menambahkan seri serta keindahan KEMERDEKAAN kali ini.
 
 
DI SINI LAHIRNYA SEBUAH CINTA...

Friday, August 29, 2014

Persoalan Terjawab- Faktor Hasil Kurang Memberangsangkan


 Baru-baru ini surat khabar tempatan telah menyiarkan apa yang menjadi punya penyebab hasil kurang memberangsangkan di sepanjang sungai dinding.
Gambar diatas ialah Tok Sidang kampong kami..membuat statementnya.


Amat menyedihkan apabila hutan-hutan bakau disekeliling telah digondolkan. kalau tuan-tuan datang kekelong kami, suasana ini dapatlah tuan-tuan saksikan.kepada pemancing baru mungkin suasana ini tidak ketara tetapi kepada regular customer kami, pasti suasana ini mampu melekat dilensa anda.

Apa-apa pun aktiviti kehidupan di teruskan. perjuangan dan kelangsungan hidup amat penting bagi setiap individu.begitu juga dengan hobi.. dimana ada air di situlah ada pemancing. Bak kata pemancing tegar kami..kalau nak ikan pegi pasar..tapi kalau nak kepuasan datanglah memancing..hi..hi..